5/11-06

Mörkret belägrar jordens yta. Allt blir mörkt, kylan kommer krypande och smygande likt en anställd hos kronofogden. De två har också ungefär lika mycket förödande konsekvenser. Och det är inte vintern jag har i åtanke, o nej. Det är jag själv som har satt mig på solen och grillat skinkorna.


Ja, nu kan man på allvar säga att det är vinter ute. Det har kommit ett par decimeter snö (som ju förvisso håller på att försvinna igen p.g.a. ett förbannat skitväder), vilket undertecknad är väldigt lycklig över. Fast det finge ju gärna bli runt 20 till 30 grader kallt i en månad eller nåt och sen kräkssnöa så vi får en halvmeter till. Det vore fina fan det. Då kan man ju, till exempel, göra vackra snöänglar eller snölyktor och elda ljus i då det är mörkt. Gud så pittoreskt, jag blir nästan tårögd. Sen går det ju också att, ungefär som jag tänkte, fullkomligen våldta idyllen på nejder och i skogar med lämplig mördarmissil av tvåtakts sportmodell (förslagsvis en MXZ 440 + 800 mod av årsmodell 2006). DET, mitt kära läsarherrskap, är det absolut bästa man kan göra, vare sig man har kläderna på sig eller inte!

Dock känner jag, och tillika är ganska säker på, att inte riktigt alla håller med mig. De som till exempel tar till sådana uttryck som "Nu är det bara vintern kvar innan det är sommar" kanske är en del av den skaran. En annan del av dito skara är nog de som kommer längre söderifrån.
-Oj HOPPSAN, var kom allt det vita kalla ifrån? Jaja, skit i det, nu tar vi våra bilar med blankslitna sommardäck och tar en skaplig sväng. PANG som fan, sa det, så stog dem där, med skägget i det blå skåpet. Oh NEJ, vad ska man göra då? Jo, då gör man som följer. Massmedia blåser upp det hela och tycker att det är så hiskeligt synd om storstäderna, som för övrigt är de mest bidragande orsakerna till att vädret är så tillitligt som det (inte) är. Invånarna i de bidragande orsakerna tar till sig av vad massmedia säger, och tycker synd om sig själva. Nåväl, om ni hade förtjänat den grisrosa lilla lappen UTAN mutor, misshandel eller andra tveksamma "hjälp-att-bestämma-sig-medel".
Nu är det ju så att inte ALLA beter sig på det viset, men de som faktiskt gör det kanske bör ta sig en funderare eller tre. Inte nog med att man kan förstöra sitt eget liv och andras, man kan ju ha sönder en bil som jag istället kunde ta! (Jag försöker inte häda de skadade eller döda på något vis! Förf. anm.)
Vi bor ju faktiskt i norden, och man bör ju därmed rätta sig efter det. Men somliga kanske anser sig vara höjda över sådana trivialiteter! Nä, ta sig nu i dalen, alla trafikfaror! Ha en ful jul och ett skitkasst nytt år! Om vi inte hörs före då. tack och hej!