20/9-06

Men sedär, Kaskeloten har återigen hittat tillbaka till sitt näste, efter den långa sommarbrunsten med diverse mer och mindre korkade utflykter och andra roliga aktiviteter.


Det man väl kan säga har hänt i mitt liv sedan senast är att vår familj har fått tillökning, två gånger till och med. Två fagra damer har det blivit.
Den första "prostituerade" adoptivdamen är ungefär 8 år gammal, medan den andra är ca 5 år. Inköpta i gammal-ung-kronologi. Gamlingen är japan, ursprunget på den unga fagra är dock, i min skalle, osäkert. Antigen nån obestämd del av Amerika, troligen den norra delen, eller Scweiz.
Tanten heter Honda i efternamn, och ungmön KTM. Förnamnen är CR 250R respektive 520 SX. Fröken SX är uppsminkad till enduro, exteriört sett. Dock en original SX inuti.
Dessa damer har bringat mångt och mycket njutning till mig och min käre far! Forsnäset har bjudit på en del underhållning, men även skogarna runt Sånghussjön har fått husera oss.

Men skit i det, det är ju inget kul för dig att läsa!

Det jag kommer skriva härnäst kommer, med 98.1652% säkerhet, sticka alla högerblåborgare väldigt mycket i ögonen, men glädja oss låginkomsttagare. (Ja, studenter gör inte så mycket pengar. Faktiskt.) Så, ursäkta mig, men titta då bort om det inte behagar herrn/damen.
Jag måste erkänna, att jag inte är särskilt insatt i politik, och har inte heller varit det. Kommer troligen inte heller bli. Men efter valet som nyligen utspelade sig måste jag säga att resultatet möjligen kunde ha blivit ganska mycket bättre.
Enligt vad jag har hört ska A-kassor sänkas. Okej, det kanske "motiverar" (läs:tvingar) unga som gamla iväg till AMS, men då stöter vi på ytterligare ett problem. Arbetsförmedlingen bör göra en liten förändring i sitt namn, byt ut "M" mot "N" och "L" mot "R", så har det en mer sanningsenlig klang. Jag menar, då hederliga proletärer försöker få gå en kurs, får betalt av det lokala främjandet av bland annat eget företagande för kursen, men AMS vägrar betala traktamente så proletären i fråga kan få köpa mat, då är det något som inte är rätt.
Det var ett problem.
Två. Eftersom arbetarna ska hålla på och bli nekade arbeten hela tiden så lessnar de ju, det är ju självklart. Och då ska man vara hemma, men hoppsan, någon icke namngiven jävel har näst intill tagit bort både socialbidrag och a-kassa. Jahapp, så satt vi där i smeten.
Sjukvård, ska betalas själv för att undvika vårdköer.
- Ursäkta mig, men mina tarmar har ramlat ut, hjärnan rinner ut genom näsan och jag urinerar blod oavbrutet, kan ni hjälpa mig?
- Har ni arbete och lön?
- Nää..e... Men jag är ju döende?
- Inga pengar, ingen behandling. Avlägsna er tack, det blir äckel på golvet.
Okej, detta kanske är något overkill, men principen kan ändå särskådas.
Nu var det också nåt mer jag tänkte skriva, men då mitt minne är lika bra som något som är väldigt dåligt, så föll det mig ur huvudet. Ur örat, tyckte jag mig känna.
Nu ska kanske inte det här tas på helt allvar, men detta är den bild jag har fått för mig. Så ge fan i att klaga nu förhelvete!

Kanske återkommer med diverse drygheter framöver! Tack å hejdå!