23/2-06

Materiaförslösandets konung hava tagit plats igen. Här sitter jag och tuggar ett tuggummi som skulle kunna beskrivas som Jenka ripoff från Stimorols sida. Och funderar på världens jävlighet i allmänhet.



Gårdagen innebar friluftsdag med skolan, och jag valde att ära Järvsöbacken med ett besök. Det gick inte så bra, var lite nervös för att jag skulle ramla och dö eller något annat oviktigt. Då mitt självförtroende väl steg en aning var det för sent, för då blev det invasion av de utomordentligt ojämförbart äckliga plusgraderna, och det som tidigare var snö övergick i regn och underlaget blev (nästan) bokstavligt talat skit. Det var ju ganska kul.

Jag lämnade backen två timmar innan vad som var sagt för att åka hem och varva ner lite. Siktade in mig på snabbmat på Falagrillen, då jag inte hade förslösat något av mina kontanta bidrag till resan under dagen.
Duschade i minst en halvtimme, tillbaka till livmodern. Extremt njutelsefullt.
Åkte fram och svullade Chicken nuggets med strips och annat gift. Tillbringade nästan all min resterande vakna tid hos Emil, var jag kollade på hockey i sällskap med tidigare nämnda person. Sverige ÄGDE allt motstånd. Om de spelar som i andra perioden i fortsättningen så blir det vääldigt svårt för alla andra att överhuvudtaget sätta upp något mot dem. (Fotnot: Emil påpekade att om Sverige förlorar så är det "dem" som spelar, och vinner de så är det "vi" som spelar. Smart.)



Det är otroligt vad lite fysisk utmattning kan göra med en,  både mentalt och fysiskt. Idag har jag varit helt otroligt trött, det var längesen jag var så här utpumpad. Sen tycker jag att det mesta är jävligt och tråkigt. Så vill jag inte ha det.

Kanske det har att göra med en dröm jag hade häromnatten. Den var verkligen illavarslande.
Ska man vara petig var det tre drömmar, men två utspelade sig under samma "sov-tillfälle" (jag vaknade mellan andra och tredje). Den första handlade om maskiner, och till viss del missnöjdhet. Den andra handlade om sex, som inte var särskilt snällt. Och den tredje med.
Så, slutledning: JAG BEHÖVER SKAFFA GRUSSPRÄTTARFORDON! Och gärna en flickvän också, men det är inte lika viktigt, trots att det upptog 2/3 av min natt. Jag menar, om jag råkar införskaffa enduro och kör runt och sprätter sönder bygden så hinner jag inte hålla på och tänka på kvinntimmer. Vilket ju kanske kan vara lika bra, har jag märkt på sistone. Skyldiga kan ta åt sig. Denne eller dessa vet vem gemene person är. Men alla ni som INTE är som denne kan ju få höra av sig. Alltså; intresserad av att mysa och ha det bra i allmänhet, men inte vara rädd för min rättframhet. Ni är välkomna! (Observera att jag inte vill ha några halvmystiska transsexuella förslag.)

Hur som haver, detta är illavarslande. Allt känns ju så jävla skit, och det är inte kul. Jag önskar jag kunde deppa ihop totalt någon gång, så jag kan få komma ur det också. Det vore great.



Jag tackar mina fyra "Flickvänner" Kristin, Fanny, Carro och Sara för att de åtminstone försöker orka tillbringa lite tid med mig när jag tvingar mig på dem.
Och BLäSEN, du får ursäkta mig för att jag ALLTID hänger på dig, men ja... Det är bara så. Jag ser dig som min allra bästa vän, och det är helt enkelt så att jag har jävligt kul med dig. Du får säga ifrån om det blir för jobbigt.

Tack, ni är verkligen mina blå fläckar på täcket av grå och trista moln!
Sedan finns det ju ni som är små glimtar av blått också, tro inte att jag har glömt er. I will never do that.

14/2-06

Jahaja, här sitter man och slösar syre och materia i övrigt. Thyrfing ljuder genom mina lurar, som egentligen inte är mina, men likväl de jag har på mig.



För den som faktiskt är kass och har missat det, så är det alla hjärtans dag idag. Jag är vanligtviss kass, men idag var jag lite vass, så jag höll reda på det.
Dock känns det inte så tvunget att lägga något dylikt på minnet, då jag ändå inte behöver oroa mig för risken att eventuellt bli utsatt för något som verkligen har med denna dag och dess innebörd att göra. Men likväl, jag håller andan uppe och ser glad ut.
Mitt kärleksliv ter sig dock vid detta tillfälle som en sargad gnu under någon form utav hyenarusning på någon icke vid namn nämnd savann långt borta. Och det, mitt herrskap och andra livsformer, är jäklar i mig inget konstigt superlativ av bra. Det är himskans dåligt, om jag ska vara alldeles ärlig.
Så ja, nu hade jag gnatat klart för egen del om detta.

Men fortsättningsvis, när vi ändå har ämnet uppe,  så kan jag kasta verbal dynga på hela grejen om Valentins dag.
Det var säkerligen en alldeles utomordentligt helylle idé till en början (vilket jag råkade notera var för drygt 500 år sedan), då man gav sin käresta en förgylld karljohansvamp som tecken på kärleken, eller bara helt enkelt en ny diskhandduk/yxa.
(återkommer med fortsättning senare, måste tillbaka på lektionen)



Update
Ja, nu sitter jag här och är tjock, vilket jag ju är ganska duktig på, och grunnar på dagen.
"Ja e int bitter", som en stor komiker vid upprepat antal tillfällen sade. Och jag har samma ironi i min röst som denne. Klart man är självupptagen och blir sur över den icke befintliga uppvaktningen! Det var mest bara skit med idag. Jag nickar det jag tycker stämmer bra, på msn; ..::||valentine_my_ass||::..
För övrigt är det väl samma hysteri i detta som jul, påsk, födelsedagar, midsommar och fan och hans moster. Man ska blåsa upp det så mycket man bara orkar kommersiellt, göra tonvis med pengar på det och sedan redovisa en budget som enligt dem själva svider hårt i plånboken, men som en lekman som undertecknad skulle bli alldeles till sig i byxorna av. Ja, det är ju ganska synd om storföretagen som inte kan få sin dagliga två tons last med diverse fikabröd till lunchen...



Jag känner verkligen att jag är väldigt glad och positiv i mitt skrivande! Ni får ursäkta det, men om nu något mer positivt än vanligt skulle råka hända så ska jag redogöra för det, var så säkra.

Sen vill jag gärna ha lite kommentarer också! Tycker ni att det är skit, så skriv det (fast låt helst bli), och är det bra, så skriv det (det känns bra, så skriv gärna det)!

Jag avslutar med ett citat från vår kärleksdiktskaldning på svenskan idag: "Fitta fat, handgranat!"
Tack och bock.

7/2-06

Skåden! Den fete hava återvänt!

Ja, är man trångsynt så är man. Fredrik Virtanen. Förvisso, nu sitter sverigens fetaste hycklare och är igång igen (det jag är upprörd över skrev han för över ett år sedan, och så sent som för ungefär 23 timmar sen klagade jag på muslimerna av samma anledning), men nu jävlar.

Läs bara hädelserna. http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,494059,00.html

Jag.. blir väldigt arg här. Utdrag ur chatkonversation på.. en alldeles jättelaglig chat (med vissa modifikationer).



[19:10:27] <[VIP]Lagasse> http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,494059,00.html
[19:10:31] <[VIP]Lagasse> Det kan man ju tycka.
[19:11:13] <[Sandnet]€rik> men tycker man så ska man hålla det för sig själv.... va muppigt
[19:11:47] <[VIP]Lagasse> Jag skulle kunna skita i en bastuba och tvinga honom spela sin jäkla hippetihop-musik
[19:11:59] <[Sandnet]€rik> japp lol
[19:12:05] <[Sandnet]€rik> låter som en bra idé ;)
[19:12:18] <[VIP]Lagasse> MEN! Han måste börja med att suga lite i instrumentet först :P
[19:13:02] <[Sandnet]€rik> *asg*
[19:13:08] <[Sandnet]€rik> "Som ilskna vegankommunister som använder hundar och kattungar som trummor." :\
[19:13:18] <[VIP]Lagasse> Eller hur?! Vilken jämförelse?
[19:13:28] <[Sandnet]€rik> hehe precis
[19:13:36] <[VIP]Lagasse> Jag kan nog få honom att låta som plågade katter också, ska spela fiol på hans stråke
[19:13:43] <[Sandnet]€rik> "Deras fans har förstås dreadlocks och skabbiga kläder och knuffas."
[19:13:45] <[Sandnet]€rik> ....
[19:13:52] <[Gavlenet]MoonGoose> LoL ^¨
[19:13:57] <[Sandnet]€rik> ^^
[19:14:07] <[VIP]Lagasse> :P
[19:14:29] <[Sandnet]€rik> "Det är helt vansinnigt sjukt att någon lyssnar på Soulfly, men det är väl samtidigt i sin ordning. Världen ska befolkas av idiotiska musiker som spelar för idiotiska människor."
[19:14:41] <[VIP]Lagasse> Herre gud.
[19:14:45] <[Operator]Majorn> hehe..
[19:14:51] <[Operator]Majorn> han HATAR allt..
[19:14:53] <[Sandnet]€rik> visseligen har jag dock inte hört så mycket av Soulfly men iaf, så säger man inte
[19:15:00] <[Sandnet]€rik> vi mailbombar honom?? ;)
[19:15:11] <[Operator]Majorn> Alla har väll en egen smak.. men inte enligt honom..
[19:15:20] <[GavleNet]T1G3R> sant
[19:15:23] <[VIP]Lagasse> Bara för att inte han fick lyssna på sin jäkla slemtorskmusik så blev han syr
[19:15:34] <[Sandnet]€rik> jupp *Asg*
[19:15:43] <[GavleNet]T1G3R> helt onödigt att publisera !
[19:15:49] <[Sandnet]€rik> " Men, det är depressionsframkallande att det här brutalt iq-befriat låtande bandet förstör för denne stackars poet. "
[19:16:04] <[Sandnet]€rik> men alltså, hur kan dom acceptera sånt där?..
[19:16:17] <[VIP]Lagasse> Bra fråga.
[19:16:18] <[GavleNet]T1G3R> han kan tycka vad han vill menm hålla det för sej själv !
[19:16:19] <[Sandnet]€rik> iofs accepterar väll aftonbladet allting men iaf
[19:16:32] <[Sandnet]€rik> T1G3R exakt
[19:16:42] <[VIP]Lagasse> Trångsynta jäffla träbock, jag ska fan skita i hans postlåda och bränna hans skivsamling
[19:16:51] <[GavleNet]T1G3R> aja tidningar är som sagt alltid tidningar !
[19:16:52] <[Sandnet]€rik> *ASG*
[19:17:17] <[Sandnet]€rik> " I sanning. Arga och dumma. Hårdrockare. Världen skulle vara en bättre plats utan dem."
[19:17:19] <[Sandnet]€rik> ....
[19:17:56] <[VIP]Lagasse> "I sanning. Arga och dumma. Fredrik Virtanen och hans gelikar. Världen vore en bättre plats utan gnällkukar som dessa."



Gissa vem som är Lagasse..?

Hur som haver. Man droppar bara inte såna här grejer. Och även om man nu gör det, mot alla naturlagar och såna grejer, så trycker man det faan inte, även om grundaren av tidningen hette Lasse Fjärta eller vad det nu var.
Jag menar, har han ens kollat upp vad Soulfly spelar för musik? DE HAR KRISTNA TEXTER, VIRTANEN! De är inte det band som mer än allt skulle vilja springa och hugga en yxa i ryggen på de som de inte gillar. Tvärt om, de opponerar sig mot översittare och hycklare som tror att de har mest makt i världen bara för att de har en BMW och makten att ligga med halva kontoret utan att bli kallad gris/manschauvinist/pervo. Även om denne jobbar på ett slakteri.
Eller sådana som tror att vederbörligen ALLT inom hårdrock har med "slakta din mamma" eller drogaktiga uppfattningar om saker och ting. Vakna, öppna ögonen och TITTA!
Hur många Fredrik Virtanen krävs det för att skruva i en glödlampa i armaturen? Svar: En. Han håller i lampan och världen cirkulerar runt honom.
Nä, fy fan, säger jag. Ge herrn en klapp på axeln, en spark i röven och tunt avgångsvederlag från aftonbladet, så får han vad han är värd.

Kan han nervärdera oss så kan vi nervärdera honom. Den reaktionära gamla surpicken.




Tack för mig. Nu har jag klagat klart.

Den-som-gör-sig-bra-på-bild (indiannamn)

Den-som-gör-sig-bra-på-bild (indiannamn)

Gud vad jag kan det här med att göra mig bra på bild. Aktare noga.

06/2-06 Hänt idag + diverse reflektioner

Jamen se god kväll på dig, gode läsare.

Som första blogg måste jag utfärda ett par varningar.
Mitt språk kan anta väldigt oväntade och emellanåt okända proportioner, då jag har en tendens att ta bruk av diverse konstiga uttryck som inte ens en extremt skarp språkexpert skulle kunna tyda med sina mockafjonger och "psykoanalytiska" ordbajskommentarer.
Samt att jag inte är rädd för att uttrycka min såkit, men gärna på ett snirkligt sätt. Läs mellan raderna ifall något är oklart.

Så. Då var det färdigorerat om det.


Jaha, då vaknade man i morse då, som alla andra morgnar under dessa snart 17 år då jag har vandrat på denna jord. Eller ja, men forslat mig fram i alla fall.
Trött och inte särskilt motiverad att gå till skolan, speciellt inte naturvetenskap. Hur som haver, jag pallrade mig iväg.
Tiden fortskred relativt snabbt och smärtfritt, och då jag som bäst satt i en livlig debatt med mina feminina vänner, Kristin, Carro och Jonas så ringde min mycket gode vän Emil "BLäSEN" "Sälen" som råkade vara i faggorna på sökajobbkurs och tyckte att jag skulle skippa min spanska. Jag blev temporärt labil. Hur göra? Skippa den helt otroligt värdelösa spanskan och leka med min gode vän, eller sitta och ruttna på ännu en kass lektion med Gunnel? Jag valde att för en gångs skull ta en fräckis och SKITA i alltihop, och åka hem med Emil. Ondsint värre.

Detta ledde till ännu en eftermiddag av spelande av den helt abnormt helgrymma konsolen XBOX 360. Kul var det.
Och här sitter jag nu, och samlar damm och diverse andra småprylar. Kul liv.


Jag fick ett samtal av Agnes igår, som jag för övrigt önskar all lycka och tillfrisknad.
Detta samtal innebar bland annat diskussioner över hela hypen om muslimerna och deras bojkott av Danmark.
För det första. KOLLA I KALENDERN! Man kan inte komma och göra ett sånt här uppror FYRA!! månader efter att hä(n)delsen i fråga utspelade sig, utan att ha en riktigt dålig anledning, eller så är man helt enkelt lite mentalt blockerad.
För det andra. Man bränner väl ändå inte Islands flagga om man är arg på Danmark? Förvisso är båda språken lika oförståeliga, men det är ändå en viss geografisk skillnad. Och säkerligen en hel del andra skillnader också. Hallå i huvudet?

Dessa stridslystna människor är väl bara ute efter att få spränga, sen vem eller vad spelar ingen roll, verkar det som. Skärp sig nu!

Ja, tack för mig. "Tack för maten, smaklig spis, slå en volt och släpp en fis!"

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!